Personal Training in Den Helder

Jong&Fit helpt u graag

Jong&Fit is er voor iedereen

Wij bieden Personal Training afgestemd op jouw doelstellingen

Hoe ga ik  te werk?

Door middel van een vrijblijvend  gesprek met mij aan gaan om hier te vertellen wat jouw persoonlijke doelen zijn. Met deze informatie kijk ik hoe wij hier in de toekomst mee aan de slag kunnen gaan.

Ik werk op basis van verschillende trainingsmethodes die wetenschappelijk bewezen zijn en die bij jouw als persoon past qua niveau en in  verschillende periodes toegepast. Dit is een goede opbouw voor het boeken van veilige en effectieve progressie.

Hieronder staan de verschillende fases waarin er getraind wordt. Dit is een bewezen concept waarin men ervoor zorgt dat elke training optimaal benut wordt:

  • Stabilisatie en uithoudingsvermogen
  • Kracht en uithoudingsvermogen
  • Hypertrofie training (spieropbouw)
  • Maximale kracht training
  • Power Training
  • Strength and Conditioning
Personal trainer Den Helder

Jouw persoonlijke doelen behalen

Bij Personal Training gaat het erom dat je jouw persoonlijke doelen behaald. Door middel van een intakegesprek wil ik bepalen wat jouw doelen zijn en bespreken hoe we dit kunnen realiseren. Je doelen behalen kan door middel van verschillende soorten trainingen: 1 op 1 Personal Training, Duo-Training of Small Group training.

Waarom kiezen voor Personal Training bij Jong & Fit in Den helder?

  • Je training wordt verzorgd door een gediplomeerd personal trainer
  • Je krijgt een trainings- en voedingsschema op maat, al het advies is gericht op jouw doelstelling en resultaat
  • Altijd een stok achter de deur door een motiverende trainer
  • Dankzij deskundige begeleiding wordt de juiste techniek bij de oefeningen aangeleerd zodat blessures voorkomen worden

Ik wil jou graag begeleiden in het behalen van je persoonlijke doelen, neem vrijblijvend contact op via 06-14881669 voor een gratis intake en proefles bij Jong & Fit.

Personal Training op maat

Je kent het vast wel: na een lange werkdag plof je uitgeput op de bank en zit je uren naar de tv of je mobiel te staren, ongemerkt een zak chips naar binnen werkend. Eigenlijk ben je het zat en wil je het roer omgooien, maar op de een of andere manier lukt dit niet. Ik kan je hierbij helpen, met een trainingsschema op maat en adviezen met betrekking tot je voeding kan ik je helpen gezonder en fitter te worden. Door middel van Personal Training in Den Helder of omstreken help ik je gemotiveerd te worden om je doelen te behalen, zoals bijvoorbeeld gewicht verliezen of een betere conditie. Maar Personal Training is niet alleen voor mensen die het roer drastisch om willen gooien, misschien ben je al gezond aan het eten of sport je al regelmatig, maar gaat je niveau niet omhoog of heb je regelmatig blessures.  Ook dan kan ik je helpen. We kijken samen naar je huidige leefstijl en ik kijk of en wat we aan kunnen passen om toch je doelen te behalen. De trainingen vinden plaats bij Fitnesscentrum Bodyfit in Den Helder, maar aan huis of door jou gewenste locatie in Den Helder en omstreken is ook mogelijk. In Den Helder zijn er vele mooie, geschikte plekken voor Personal training. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het strand of Donkere Duinen.  Om vrijblijvend kennis te maken bied ik als Personal Trainer altijd een gratis proefles aan.

NEEM CONTACT OP

Vraag nu je proefles aan

Neem vrijblijvend contact met ons op. De eerste les is geheel gratis zo kun je eerst bekijken of onze aanpak bevalt!

Scroll naar top